tiistai 19. toukokuuta 2015

Pehmeät pikku-fariinipullat

 OHJE:
2,5dl Punaista maitoa
25g Hiivaa
1rkl Kardemummaa
2rkl Sokeria
1tl suolaa
5dl Vehnäjauhoja
100g Voita

Täyte

Fariinisokeria
Voita

1. Lämmitä maito +40 asteiseksi, sekoita joukkoon hiiva, kardemumma, sokeri ja suola.
2. Sekoita joukkoon vehnäjauho ja vatkaa taikina kiinteäksi.
3. Sekoita joukkoon pehmeä voi.
4. Anna taikinan kohota n.40 min
5. Kaada taikina jauhoitetulle pöydälle ja riivaa kiinteäksi.
6. Tee taikinasta pieniä palloja ja täytä nokareella voita ja n. tl fariinisokeria. sulje pulla vetämällä taikinaa täytteen päälle joka suunnasta.
7. Aseta pullat leivinpaperille sauma alaspäin, voitele kananmunalla ja paista uunin keskitasolla 225 asteessa 13min


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti