torstai 23. maaliskuuta 2017

Itämainen couscous

TARVITSET 

1 Kasvisliemikuutio
2dl Soijapaloja
1Sipuli
1dl Maissinjyviä
1dl Herneitä
1 Makea suippopaprika
1 Parsakaali
2dl Kookosmaitoa
1tl Paprikamaustetta
1rkl Currya
1rkl Kurkumaa
1tl Kirveliä
1tl Suolaa
1tl Valkopippuria
1tl Inkivääri mausetta
1dl Täysjyvä couscousta

OHJE

1. Keitä soijapaloja kasvisliemessä n.10 min
2. Pilko paprika, sipuli ja parsakaali. Keitä parsakaali kypsäksi.
3.  Kuullota sipuli, lisää joukkoon loput vihannekset, soijapalat, mausteet ja kookosmaito.
4. Valmista couscous ja lisää se muiden joukkoon.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti