TARVITSET
Ranskalaiset
~1kg Bataattia
~1L Auringonkukkaöljyä
Hampurilaiset
Ranskalaiset
~1kg Bataattia
~1L Auringonkukkaöljyä
Hampurilaiset
4 Leipää esim kaura reissumies / ruis reissumies
250g Nyhtökauraa
1 Kasvisliemikuutio
1rkl Tomaattisosetta
Vihreäkeijun lempi salaatti mixiä
(Jääsalaatti - Friseesalaatti - viinisuolaheinä - rucola)
Avocado
Savustettua soijaleikettä
Vegaanista Cheddarjuustoa
Sipuli
Hummusta
Kastike
2rkl Xtran Majoneesia
1rkl Dijon sinappia
1rkl Tomaattisosetta
1tl Kurkumaa
1tl Paprikamaustetta
250g Nyhtökauraa
1 Kasvisliemikuutio
1rkl Tomaattisosetta
Vihreäkeijun lempi salaatti mixiä
(Jääsalaatti - Friseesalaatti - viinisuolaheinä - rucola)
Avocado
Savustettua soijaleikettä
Vegaanista Cheddarjuustoa
Sipuli
Hummusta
Kastike
2rkl Xtran Majoneesia
1rkl Dijon sinappia
1rkl Tomaattisosetta
1tl Kurkumaa
1tl Paprikamaustetta
OHJE
Ranskalaiset
1. Kuori ja pilko bataatti pikkurillin kokoisiksi lohkoiksi. Huuhtele lohkot siivilässä.
2. Paista lohkoja uunin keskitasolla 250c 5min
3. Kuumenna öljy kattilassa. Laita bataatti lohkot kattilaan ja anna paistua n.10min
4. Laita uppopaistetut bataattiranskalaiset talouspaperilla vuoratulle uunipellille.
Mausta suolalla ja paprikamausteella
Hampurilaiset
1. Laita paistinpannulle ½dl vettä, kasvisliemikuutio, tilkka öljyä, tomaattisose sekä nyhtökaura.
Kun kasvisliemi on sekoittunut kunnolla veteen, paista nyhtökauraa hetken. Kun vesi alkaa imeytyä, Siirrä paistinpannu sivuun ja anna nyhtökauran tekeytyä.
2. Leikkaa savustetusta soijaleikkeestä siivuja ja paista pannulla öljyssä rapeiksi.
3. Pilko sipuli, avocado ja täytä hampurilainen.
Kastike
1. Sekoita kaikki ainekset keskenään.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti