sunnuntai 23. syyskuuta 2018

Kurpitsakeitto🎃



 TARVITSET


n. 5dl vettä
Hakkaidokurpitsan
4 Perunaa
4 Porkkanaa
1 Kasvisliemikuutio
n. ½dl Tuoretta persiljaa
Valkosipuli
Sipuli
2dl Kaurakermaa (käytin sipulin makuista)
Iso nokare Keiju kasvimargariinia
Ripaus jodioitua suolaa

Päälle
Kaurakermaa
Kotimaista hernerouhetta
persiljaa

OHJE

1. Kuori ja pilko vihannekset. Huuhtele vihannekset.
2.  Laita vihannekset kiehuvaan veteen, lisää joukkoon kasvisliemikuutio.
3. Kun vihannekset ovat kypsiä, lisää joukkoon pilkottu ja kuullotettu sipuli, pilkottu persilja ja valkosipuli. Sekä kautrakerma, margariini ja suola.
4. Tee ruoasta sähkövatkaimella tasaista sosetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti