sunnuntai 8. syyskuuta 2013

turkki

 heissulivei!
mä eilen tulin kirjottamaan uutta turkkipostausta ja huomasin että se mun vanha oliki jääny luonnoksiin, ajattelin kirjottaa siitä sitte suoraan pitemmän. Sekään ei sitten onnistunu kaikki mun kirjottamat tekstit muuttu harmaiksi?! en ymmärrä miks.. mulla sitten loppu kärsivällisyys ja poistin koko helahoidon ja lähin nukkumaan :D noh kirjotan nyt sitte koko setin uusiks :)



Hotelli: ARK, Alanya
Finnmatkojen tähdet
Heskun tähdet:
Lentoyhtiö: Freebird (sille ei voi antaa edes yhtä tähteä, penkeissä takamus puutu ja mua vähänkään pidemmät joutu istuu sivuttain käytävälle tai polvet suussa)

Kun saavuimme Antalyan lentokentälle meitä odotti bussi joka vei matkustajat kuudelle eri hotellille. 
Matka opas toivotti bussissa terve tulleiksi, kertoi missä järjestyksessä hotellit tulee ja että bussikuski kuitenkin kyllä vielä ilmottaa joka hotellin kohdalla missä mennään. noh.. meidän hotellin piti olla kolmas. kolmannen hotellin kohdalla se sitten sielä mumisi ja ihmeteltiin että ei kyllä näytä meidän hotellilta käytiin sitten kysymässä että onko meijän hotelli? kuski vaan huito ja toisti"next, next" sit oltii että okei seuraavalla jäädää, katottiin taas että ei tää oo meijän no käytiin sitten kysymässä ninn taas "next, next" sama toistui sitten taas seuraavalla, mutta kuski tokaisi että se on mennyt jo???!!! no lähettiin sitten ajaa meidän hotellille ja kun saavuttiin sen pihaan katottiin että tää on kyllä meijän hotelli mutta missään vaiheessa ei olla tässä oltu. Niin meidän n.2h bussimatkasta muuttuikin 4,5h bussimatka. 

Hotelli:
Kun päästiin hotellille mentiin respaan ja katottii et vautsi onpas kivan näkönen hotelli, no ei se sit ollukkaa meijän hotelli. Meijät vietiin ulos ja pieni mäki alas "kerrostaloon" jossa oli alhaalla vain pieni vaate puoti ja biljardipöytä. Huoneeseen mentäessämme katottii että voi pyhä pieru meijän näköala parvekkeelta ja ikkunoista oli 10m päässä olevan kerrostalon ikkunat, sängyt oli kun kivikasoja ja neljän hengen huoneessa oli puolen litran vesipullo ja se oli ainoa vesipullo mitä tulimme koko 2 vko aikana saamaan. Hotelli oli muutenkin tosi rauhattomalla alueella kokoajan joutu kuuntelemaan kadun ölinää, ihmisten huutoa ja autojen tööttäilyä eli öisin jos halusi nukkua ei tullut kuuloonkaan että pitäisi ikkunaa auki. No kyllä me 2 yötä nukttiin huonosti koska ajateltiin pihistellä rahoissa sen verran ettei maksettaisi ilmastoinnista kolmantena yönä oli pakko lähtee ostaa ilmastointia koska oli niin kuuma yö vielä kaiken lisäks, kun päästiin respaan klo n.4.30 yöllä tää respa ukkeli ei suostunut antaa meille vain yhdeksi päiväksi ilmastointia vaan halusi joku 60e että laitetaan ilmastointi loppuajaksi. Kun me saatiin ilmastointi hankittua nii meijän naapuriin muutti joku saksalainen kaveriporukka jotka pystytti käytvään bileet aina klo 4 yöllä sielä ne bailas jonkin aikaa. Saksalaisten lähdettyä pois yläkertaan muutti mies joka rupesi aina tasan klo 4.20 liikuttelemaan huonekaluja, toisen viikon loppuviikon saatiin vasta nukuttua hyvin. Hotelli oli muutenkin aivan liian iso mun makuun tykkään enemmän pienemmistä ja kotoisammista hotelleista, jaa miksi me sitten valitsimme tämän hotellin? Koska hotelli oli edullinen ja luulimme hyötyvämme myös edullisesta all inclusivestamme.. noh toisin kävi.

All inclusive:
All inclusivellamme oli myös aika 07.00-23.00 sen aikana saimme juoda mehuja, vettä, kahvia ja limuja. alkoholipitoisia juomia sai vain viiniä, olutta ja rakia.
Aamupala oli 7.30-10.00 siellä oli tarjolla aina leipää, muroja, meloneja, munia ja vihanneksia eipä juuri muuta. Päivällinen oli 12.30-15.00 siellä tarjoiltiin aina jotain rasvaruokaa + parsakaaleja jonka jälkeen klo 15-16 oli VAIN lapsille tarjolla jäätelöä. 15-16 oli myös snäksi aika jossa oli joka päivä tarjolla hampurilaisia kuivine sämpylöineen ja rasvaisineen ranskalaisineen. vasta sitten tämän jälkeen klo 17-18 oli kakkukahvit. (en tosin ymmärrä mikä järki on laittaa ruokaa ruoan perään ja niiden jälkeen vasta kahvit ?) kakkukahveilla sitten tarjoiltiin joka päivä KUIVAkakun paloja, (oli kyllä nimensä veroisia ei siinä mitään) meloneja ja murotaikina keksejä, oli ne ihan hyviä mutta kun joka päivä jyysti samaa nii njäääh.. illalla sitten 19-21 oli illallinen missä tarjoiltiin päivälliseltä jääneet jämät ja sit oli yleensä ihan hyviä kastikkeita ja kanaa jne. Jälkkärinä oli meloneja muutaman kerran oli kiisseliä jauho klimppeineen ja SIT sitä iiihanaa baglaavaa se baglaava oli jotain niin täydellistä se oli koko hotellin paras asia. HEH ei mikään ihme että oli vähän naama turvoksissa kun tultiin takasin suomeen kaks viikkoa rasvaruokaa ja baglaavaa :D siinä oliki sitten sen all inclusiven hyödyt.. eli eipä juuri mitään ei saatu ilmastointiakaan edullisemmin eikä saatu kaikkia juomia tai edes edullisemmin, huone siivottiin 3 pv välein jolloin sai vasta uuden pyyhkeen eli jos sotkit pyyhkeesi uus olis ollu 2€ Viimesinä päivinä kuitenkin oli jo aika hyvin tottunut kaikkeen eikä mikään enään kauheesti häirinny mut kyllä sanon et huonoin hotelli tähän mennessä.

Turkki:
En ymmärrä miksi ihmiset hehkuttaa alanyaa? se oli karsee paikka jokapuolella oli samat kojut ja jokaisella kojulla oli kivat vaatteet ulkona mallinuken päällä sisällä taas ihan eri mallisia ja näkösiä. Kehtasivatki pyytää vielä hirveitä summia valmiiksi saumoista revinneistä vaatteista, yksiki pyysi 100e viidestä topista ja vielä suuttu kun ei ostettu. Alanyassa ei edes suostunu tinkimään hinnasta yksiki myyjä haukku meijät halvoiksi ja ollaan liian köyhiä sen putiikkiin, pyysi 150e shakkilaudasta.. ihmiset oli törkeitä ei tervehtinyt (paitsi sillon kun halusi meidät kojuunsa.. ) siellä sitten laskinta paukuteltiin ja heiteltiin kun hintaa olisi halunnut laskea. Onneksi vuokrattiin auto päästiin kattoo turkkia vähän eri paikoista ja pois turistirysästä, oli se turkki hieno paikka ja oli paljon nähtävää kunhan vaan vähän matkaa ajo. Pampukkale oli jotain ehkä kauneinta mitä olen koskaan nähny, teen siitä huomenna kokonaisen yhtenäisen ison postauksen taino huomenna.. siis tänään :D
ja on noita lämpöjä kyllä ikävä :( 





vikana päivänä mulla oli synttärit jee ! äiti ja sisko oli käyny ostaa mulle kakun :) 

öitä!
♥:lla hesQ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti