keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Porkkana-koskenlaskija leivos


OHJE:

4 Porkkanaa
4dl Vehnäjauhoja
1rkl Leivinjauhetta
2tl Kanelia
200g Voita
5 Kananmunaa
3dl Sokeria
2tl Vaniljasokeria

Kuorrutus:
50g voita
1 paketti Perinteinen koskenöaskija sulatejuusto
4dl Tomusokeria

Pinnalle kanelia

1. Kuori ja raasta porkkanat.
2. Yhdistä kuivat aineet paitsi vaniljasokeri.
3. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
4.Sulata voi ja sekoita joukkoon porkkanaraaste
5. Lisää porkkanaraaste ja jauhoseos varovasti vaahdon joukkoon.
6. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun syvään peltiin.
7.Paista uunissa 200c 25min.
8.Valmista kuorrute; Sulata voi ja koskenlaskija kattilassa keskilämmöllä. Lisää joukkoon tomusokeri siivilän läpi ja sekoita tasaiseksi.
9. Lavitä kuorrute jäähtyneen pohjan päälle ja koristele kanelilla. Leikkaa kakku ruuduiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti