tiistai 7. lokakuuta 2014

Gepardi kakku

Tein kaverin lapsen ristiäisiin kakun

 Päällysteet ja rusetti on tehty sokerimassasta, Gepardi kuviot on tehty hopeasta elintarvike kimallejauheesta ja elintarvike tussilla.

ylempi kakku on 3munan kakku ja alempi 6 munan kakku 

Täytteet oli mustikka- ja valkosuklaamousset hiukan eritavalla kuin edelliset;

Mustikkamousse

200g Ranskankermaa
200g Vanilja rahkaa
3dl vispikermaa
½dl sokeria
2tl vaniljasokeria
300g mustikoita
5 liivatelehteä

1. Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.
2. Sekoita vanilja rahka, ranskankerma ja vaniljasokeri tasaisesti keskenään. Lisää joukkoon sulaneet mustikat. 
3. kiehauta 1tl vettä ja lisää sinne liivatelehdet, kun liivatelehdet on kokonaan sulaneet lisää ne ohuena nauhana kokoajan sekoittaen mustikka täytteeseen.


4.Vatkaa vispikerma ja sokeri vaahdoksi. Lisää kermavaato varovasti käännellen mustikka täytteeseen 

Valkosuklaamousse

200g Ranskankermaa
200g Vanilja rahkaa
3dl vispikermaa
2tl vaniljasokeria
300g valkosuklaata
5 liivatelehteä

1. Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.
2. Sekoita vanilja rahka, ranskankerma ja vaniljasokeri tasaisesti keskenään. Lisää joukkoon sulatettu suklaa ja sekoita tasaiseksi. 
3. kiehauta 1tl vettä ja lisää sinne liivatelehdet, kun liivatelehdet on kokonaan sulaneet lisää ne ohuena nauhana kokoajan sekoittaen valkosuklaa täytteeseen.
4.Vatkaa vispikerma ja sokeri vaahdoksi. Lisää kermavaato varovasti käännellen valkosuklaa täytteeseen 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti