Päällysteet ja rusetti on tehty sokerimassasta, Gepardi kuviot on tehty hopeasta elintarvike kimallejauheesta ja elintarvike tussilla.
ylempi kakku on 3munan kakku ja alempi 6 munan kakku
Täytteet oli mustikka- ja valkosuklaamousset hiukan eritavalla kuin edelliset;
Mustikkamousse
200g Ranskankermaa
200g Vanilja rahkaa
3dl vispikermaa
½dl sokeria
2tl vaniljasokeria
300g mustikoita
5 liivatelehteä
1. Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.
2. Sekoita vanilja rahka, ranskankerma ja vaniljasokeri tasaisesti keskenään. Lisää joukkoon sulaneet mustikat.
3. kiehauta 1tl vettä ja lisää sinne liivatelehdet, kun liivatelehdet on kokonaan sulaneet lisää ne ohuena nauhana kokoajan sekoittaen mustikka täytteeseen.
4.Vatkaa vispikerma ja sokeri vaahdoksi. Lisää kermavaato varovasti käännellen mustikka täytteeseen
Valkosuklaamousse
200g Ranskankermaa
200g Vanilja rahkaa
3dl vispikermaa
2tl vaniljasokeria
300g valkosuklaata
5 liivatelehteä
1. Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.
2. Sekoita vanilja rahka, ranskankerma ja vaniljasokeri tasaisesti keskenään. Lisää joukkoon sulatettu suklaa ja sekoita tasaiseksi.
3. kiehauta 1tl vettä ja lisää sinne liivatelehdet, kun liivatelehdet on kokonaan sulaneet lisää ne ohuena nauhana kokoajan sekoittaen valkosuklaa täytteeseen.
4.Vatkaa vispikerma ja sokeri vaahdoksi. Lisää kermavaato varovasti käännellen valkosuklaa täytteeseen
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti