keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Mangomoussekakku


Pohja:
halkaisija 16cm

100g Digestive keksejä
25g Voita

1. Murskaa keksit ja sulata voi, sekoita keskenään ja painele irtovuoan pohjalle.

Mousse:
1 purkki vauvan mangososetta
200g Mango rahkaa
200g Mascarpone
1tl Vaniljasokeria
4Liivatelehteä
2dl kuohukermaa
1/2 dl sokeria

1. Laita liivatelehdet kylmään veteen likoomaan.
2. Sekoita sose, rahka, vaniljasokeri ja mascarpone keskenään.
3. Vaahdota kerma ja sokeri.
4. Kiehauta 1tl vettä ja sulata joukkoon liivatelehdet. Lisää sulaneet liivatelehdet ohuena nauhana mango seokseen kokoajan sekoittaen.
5. Sekoita kermavaahto ja mangosose varovasti käännellen tasaiseksi ja kaada pohjan päälle ja laita jääkaappiin jähmettymään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti