torstai 28. marraskuuta 2013

Herkullinen juustokakku

kuva ei ole nyt hirveäm imarteleva pahoittelen, on niin hankalaa saada tähän vuodenaikaan hyviä kuvia.

Juustokakun ohje:
vuoan halkaisija 24cm

Pohja:
200g Kaurakeksejä
150g voita
4rkl Hienoa sokeria

Täyte:
500g Philadelphia-tuorejuustoa
200g Creme fraiche
2rkl Sitruunamehua
2tl Aitoa vaniljasokeria
1dl Kuohukermaa
3/4dl Perunajauhoja
4 Kananmunaa

Pinnalle:
Vadelmia

1. Laita irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi 
2. Valmista pohja murskaamalla keksit tehosekoittimessa. Sulata voi. Sekoita sulatettu voi, keksimurska ja sokeri. Painele seos vuoan pohjalle ja reunoille. Laita pohja jääkaappiin täytteen teon ajaksi.
3. Valmista täyte notkistamalla tuorejuusto. Lisää tuorejuustoon creme fraiche, sitruunamehu, sokeri ja vaniljasokeri. Yhdisä perunajauho ja kerma ja sekoita nuíin että perunajauho liukenee kermaan. Lisää perunajauho kermaseos muun täytteen joukkoon sekoita vatkaimella tasaiseksi, lisää sitten täytteeseen munat yksi kerrallaan. Kaada täyte vuokaan.
4. paista uunissa 175c n.1h. Anna jäähtyä (parasta kaku on kun sen antaa olla yönyli jääkaapissa ja tarjoilee vasta seuraavana päivänä)
5. Tarjoillessa lisää pöytään vadelmia (jos käytät pakaste muista kuumentaa ne ja antaa jäähtyä ennen tarjoilua)
Toivottavasti maistuu! tässäpäässä ainakin maistui ;)

2 kommenttia:

  1. Ei vitsi mitä herkkuja! Pakko kokeilla tätäki joskus! :)

    ~http://ganbattedesuka.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi :> suosittelen! Oli meinaa ehkä parasta uunissatehtyä juustokakkua mitä oon syöny :) (jos itseään saa vähän kehua ;))

      Poista