sunnuntai 19. lokakuuta 2014

heikko ja itsekuriton?

Moikka! Ajattelin tulla taas pitkästä aikaan kirjoittelemaan kuulumisia, kerta Jesper nukkuu ja odottelen teemua kotiin ;D no mutta mitäs.. ihan ekaksi mä voisin kertoo tosta meijän "pitkäkarvaisesta chihuahuasta" joka nyt kasvaessaan paljastui totaaliseksi sekasikiöksi eli varoituksen sanasena ÄLKÄÄ HANKKIKO PAPERITONTA PENTUA itse en niin tekisi muttakun tämä koira on saatu niin en siihen myöskään vaikuttanut, kun aapo meille tuli sanoin Teemulle "toi on kyllä terrierin näkönen" johon teemu vastasi " eei kyllä sitten kun ne karvat alkaa kasvaa nii kyllä se siitä" oon tässä yrittäny rvuutella mitä siinä olisi ja nyt oon päätynyt tulokseen; Chihuahua, Jack russell terrieri, perhoskoira ja pinseri se on yhtäkuin aapo :D Aapo on ihana ja eloisa koira jota en vaihtaisi mutta tämmönen kusetus kun tapahtuu chihuahuan hankkijalle ja saakin luonteeltaan täysin päivastasen olevan koiran niin en yhtään ihmettele jos ottaisi päähän.
Pojan kanssa meillä on menny tosi hienosti poitsu kasvaa hyvin ja sitärataa eikä kipeenä olla oltu kertaakaan, ainoastaan päiväunien kanssa on ongelmia havaittavissa. Poika nimittäin alkaa kitistä 15-20 min välein ellei taustalla ole rauhoittavaa musiikkia jne. tiiä sitten onko kasvukipuja tai hampaita tulossa..


Mulle taas kuuluu väsymyksestä ja tätä iltaa ja muutamaa yötä huomioimatta hyvää  No mikäs se tässä illassa sitten meni niin pahasti pieleen? -no kaikki!! Pojalla on ollu tosi huono ilta on vaan itkeny ja itkeny se hetki kun luulin että no nyt se nukkuu aloin tekemään vispipuuroa, tottakai se sit heräs! ja kerto hereillä olostaan niin että varmasti naapuritkin sen tajus eikä helpolla antanu unelle periks noin puoltuntia mä yritin sitä nukuttaa kunnes se sitten lopulta nukahi, puuro olikin palanut jo pohjaan.. tuun takas makkariin kurkkaamaan onko kaikki hyvin joo kaikki oli hyvin myös aapo nukkui tyytyväsenä pyykkikasassa kun oli saanut tarpeensa tehtyä karvamatolle JEE!! siivosin ne ja poika heräs taas! nomutta jokatapauksessa nyt se nukkuu "onnellisena" mua ihan itteenikin ahdistaa ja surettaa kun poika itkee tai on pahalla mielellä.. en tykkää yhtään :( niinjoo vielä jos palataan muhun niin tossa pari pv sitten luin taas jotain ihme keskustelupalstaa, en ymmärrä että miksi kun ne kerta saa aina verenpaineen nousemaan.. jossa joku kitisi että raskauskilot on vaan selittelyä ja huonoa itsekuria ja että kaikki jotka väittävät olevansa läskejä raskauden takia ovat luusereita jnejne.. MINÄ joka olen aina painanut alle 60kg painoin viimeisimmilläni vajaa 86kg enkä muuttanut ruokavaliotani MITENKÄÄN! saman verran vedin mässyä kuin ennenkin jne.. jopa vähensin herkkuja silti jokakerta kun menin neuvolaan oli kiloja tullut huimasti. synnytyksen jälkeen mulle jä kiloja n.76kg eli yli 16kg enemmän mitä painoin ennen raskautta, oon yrittänyt muuttaa elämäntapaani terveellisemmäksi Oon ruvennu käymään kuntosalilla ja syömään monipuolisemmin ja terveellisemmin eikä siltikään nämä kilot ole kunnolla tippuneet. Mä tiedän ja olen onnellinen niiden puolesta keille ei raskauskiloja kerry mutta uskon heidän syövän ihan samanlailla kun minä söin, niinse vain menee ettei aina mee murot tasan. Salilla käymisestä tykkään tosi paljon! mä en yleensä koskaan oo käyny kuntosalilla tms. aina oon harrastanu ryhmäliikuntaa mm. Karate, Show tanssi ja kickboxing.. mut tossa salilla missä aloin käymään on myös ryhmätunteja, Joogassa esimerkiks oon tykänny käydä, se vähän rentouttaa mieltä ja on mukavaa vaihtelua perus salille :) kirjotan tosta salilla käymisestä, painonpudotuksesta ja ruokavaliosta jne sitte lisää omia postauksia nyt hyvää yötä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti