maanantai 29. helmikuuta 2016

SUNNUNTAI BRUNSSI

*Postaus toteutettu hopottaja kamppanjassa
En ollu koskaan ennen edes ajatellu miltä pannari voisi maistua suolaisena.
Mutta ite ainaki tykkäsin hirveesti!
Koostumus oli vähän niinkun munakas ja täyte oli kevyttä ja raikasta.
Erittäin hyvä aamupala!
OHJE
6kpl

½pss Myllyn paras pannukakkujauhoja
2dl Kaura kermaa
1dl Kaurajuomaa
½dl Oliivi öljyä
Ripaus suolaa

TÄYTE

100g Kaurapohjaista creme francee
Keitettyjä parsakaaleja
Basilikaa
Pippuria
Suolaa
Kaikki ainekset blenderillä tasaiseksi

1. Sekoita kaikki ainekset vispaten sekaisin.
2. Lämmitä uuni 200c
3. Anna taikinan turvota uunin lämpenemisen ajan.
4. Voitele 6 muffinssi vuokaa
5. Kaada taikina vuokiin.
6. Laita vuokaan taikinan päälle ruokalusikallinen täytettä
7. Paista uunin keskitasolla 25min.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti