*Postaus toteutettu hopottaja kamppanjassa
En ollu koskaan ennen edes ajatellu miltä pannari voisi maistua suolaisena.
Mutta ite ainaki tykkäsin hirveesti!
Koostumus oli vähän niinkun munakas ja täyte oli kevyttä ja raikasta.
OHJE
6kpl
½pss Myllyn paras pannukakkujauhoja
2dl Kaura kermaa
1dl Kaurajuomaa
½dl Oliivi öljyä
Ripaus suolaa
TÄYTE
100g Kaurapohjaista creme francee
Keitettyjä parsakaaleja
Basilikaa
Pippuria
Suolaa
Kaikki ainekset blenderillä tasaiseksi
1. Sekoita kaikki ainekset vispaten sekaisin.
2. Lämmitä uuni 200c
3. Anna taikinan turvota uunin lämpenemisen ajan.
4. Voitele 6 muffinssi vuokaa
5. Kaada taikina vuokiin.
6. Laita vuokaan taikinan päälle ruokalusikallinen täytettä
7. Paista uunin keskitasolla 25min.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti