sunnuntai 4. syyskuuta 2016

Seitan Kebab

TARVITSET

Taikina
4dl Gluteenijauhoja
2dl Kikhernejauhoja
2rkl Jodioitua suolaa
1rkl Mustapippuria
3rkl Soijakastiketta
4rkl Ketsuppia
3dl Vettä
1,5rkl Auringonkukkaöljyä

Keitinliemi
10dl Vettä
4rkl Soijakastiketta
1 Kasvisliemikuutio

Marinadi

2rkl Soijakastiketta
2rkl BBQ Smokey kastiketta
4rkl Öljyä
1 Valkosipulin kynsi
Paprikajauhetta
Valkopippuria
Tomaatti murskaa

OHJE
1. Sekoita taikinan ainekset kulhossa ja vaivaa taikina käsin kiinteäksi.

2. Kun taikina on yhtenäinen, keitä sitä n.45min
3. Kun taikina on keitetty anna sen jäähtyä hetki ja leikkaa terävällä veitsellä seitanista ohuita siivuja.

4. Laita siivut uunivuokaan.
5. Valmista marinadi sekoittamalla kaikki ainekset keskenään (valkosipulin kynsi murskattuna)
6. Kaada marinadi kebab suikaleiden päälle ja sekoita suikaleita niin että marinadia on kaikissa suikaleissa.

7. Laita suikaleet folioon kääritynä marinoitumaan jääkaappiin yön yli.
 8. Seuraavana päivänä joko uppopaista suikaleet tai paista pannulla öljyssä.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti