maanantai 29. elokuuta 2016

Snickerskakku

Tää kakku maistu aivan snickerssiltä :) namm
Halkaisija 26cm

TARVITSET

Pohja
3dl Vehnäjauhoja
1dl Mantelijauhoja
1,5dl Sokeria
2tl Vanilijasokeria
3rkl Tummaa kaakaojauhetta
3tl Ruokasoodaa
100g Keiju kasvimargarinia
2dl Alpro chocolate soya maitoa

Kinuskitäyte
4dl Planti kaurakermaa
4dl Fariinisokeria

Suklaamoussetäyte
2dl Alpron vispaantuvaa Soijakermaa
145g Pandan tummasuklaata

Päälle
Vispattua soijakermaa
Maapähkinävoita
Suolapähkinöitä
Pandan tummaa suklaata
(voit ottaa täytteiden määristä suklaata ja vispattua kermaa vähän sivuun jos haluat niitä kakun päälle)

OHJE

1. Sekoita kulhossa kuivat aineet keskenään, Lisää joukkoon sulatettu voi ja suklaajuoma.
Sekoita ainekset hulellisesti keskenään mutta vältä veivaamasta taikinaan sitkoa.
2. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan ja paista uunissa 175c 20min
3. Anna kakun jäähtyä kylmässä vähintään pari tuntia, mielellään yön yli.
4. Leikkaa kakkupohja kahdeksi levyksi.
5. Valmista kinuskitäyte; Sulata kaurakerma kattilassa, lisää joukkoon fariinisokeri,
hämmennä keskilämmöllä puuhaarukalla niinkauan kunnes seos tuntuu paksummalta (n. 15min)
Anna kinuskin jäähtyä n.10min ennenkuin kaadat sen ensimmäisen kakkukerroksen päälle.
Laita puolikas kakku jääkaappiin jähmettymään ja valmista suklaamousse.
6. Vaahdota soijakerma ja sulata suklaa
(tässävaiheessa ota täyteitä sivuun jos haluat niitä kakun päälle)
Yhdistä kermavaahto ja sulatettu suklaa varovasti nostellen.
7. Ota kakku jääkaapista ja laita toinen kakkupohja kinuskin päälle.
Levitä suklaamousse tasaisesti kakun päälle.
8. Pursota suklaamoussen päälle kermavaahtoa, maapähkinävoita ja pipottele pähkinöitä sekä sulatettua suklaata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti