TARVITSET
TAIKINA
2tl Omenaviinietikkaa
2,5 dl Vanilija soijamaitoa
½dl Öljyä
1,5dl Sokeria
1tl Vanilijasokeria
3dl Vehnäjauhoja
1tl Ruokasoodaa
½tl Suolaa
1tl Leivinjauhetta
1dl Kuivattuja karpaloita
100g Valkosuklaata
KUORRUTE
1dl Soijakermaa
1rkl Sokeria
100g Oatly tuorejuustoa
100g Valkosuklaata
½dl Tomusokeria
"Veri" = Elintarvikeväriä
"Silmät" = Sokerimassaa
TAIKINA
2tl Omenaviinietikkaa
2,5 dl Vanilija soijamaitoa
½dl Öljyä
1,5dl Sokeria
1tl Vanilijasokeria
3dl Vehnäjauhoja
1tl Ruokasoodaa
½tl Suolaa
1tl Leivinjauhetta
1dl Kuivattuja karpaloita
100g Valkosuklaata
KUORRUTE
1dl Soijakermaa
1rkl Sokeria
100g Oatly tuorejuustoa
100g Valkosuklaata
½dl Tomusokeria
"Veri" = Elintarvikeväriä
"Silmät" = Sokerimassaa
OHJE
1. Sekoita kulhoon maito, omenaviinietikka, sokeri, öljy ja vanilijasokeri.
Sekoita huolellisesti vispilällä.
2. Yhdistä loput aineet kulhoon (Valkosuklaa pieneksi pilkottuna) ja lisää nestemäisten sekaan pikkuhiljaa.
3. Kaada taikina vuokiin ja paista uunissa 185c 20min
Kun muffinssit tulee uunista anna niiden jäähtyä n.30 min
Valmista kuorrute;
4. Vaahdota soijakerma ja sokeri.
5. Lisää joukkoon tuorejuusto ja sekoita sasaiseksi.
6. Sulata valkosuklaa ja lisää vaahtoon, lisää lopuksi tomusokeri siivilän läpi huolellisesti sekoittaen.
Koristele
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti