perjantai 2. joulukuuta 2016

Vege joulu: Piparileivokset

 Nyt ei voi muuta sanoo kun että huhhu! Ensinäkin tää kippo tyhjeni kuvien ottamisen jälkeen alle minuutissa. Nää on semmosia herkkuja mihin jäi koukkuun, eikä pystyny lopettaa syömistä ennenkuin kaikki oli syöty. Lisääkin ois voinu vetää, naminami!😍
 TARVITSET

500g Vegaanista Piparkakkutaikinaa (Myllyn paras laktoositon)
150g Oatly påMackan "Tuorejuustoa"
~40g Keiju kasvirasvalevitettä
 1dl Tomusokeria
2tl Kanelia
1tl Vanilijasokeria

OHJE

1. Kauli piparkakkutaikina ja tee taikinasta pienillä piparmuoteilla pipareita.
Paista uunissa n.4min 200c. Anna pipareiden jäähtyä mahdollisimman kylmiksi, vaikka ulkona.
2. Valmista täyte; Vatkaa kaikki ainekset keskenään tasaiseksi.
(Margariini jääkaappikylmänä)
3. Kun piparit on kylmiä laita yhteen pipariin t-lusikallinen täytettä ja laita toinen pipari täytteen päälle.
4. Kun kaikki piparit on täytetty laita ne lautasella jääkaappin yöksi.
Seuraavana päivänä täyte ei enään leviä ja piparit on ihanan pehmeitä

 ⛄

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti