sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

Falafel risotto

2-4 Annosta
TARVISET

Tilkka öljyä
1 Sipuli
1,5dl Riisiä
1dl Valkoviiniä
1 Yrtti fondi
Vettä
n. 1 rkl Persiljaa
Pss HK Falafel pyöryköitä (200g)
1rkl Parmesan juustoa raastettuna
(violife)
Limeä jos haluaa

OHJE

1. Pilko sipuli pieniksi paloiksi ja kuullota pannulla, Lisää riisi. Paahda riisejä n.30sek
2. Lisää joukkoon fondi ja valkoviini.
3. Kun valkoviini on imeytynyt riiseihin lisää vettä n.1dl kerrallaan, lisää niin kauan kunnes riisit ovat kypsiä.
4. Kun riisit on kypsiä, ota pannu pois liedeltä ja lisää pieneksi pilkottu persilja, raastettu parmesan ja falafel pullat.
5. Anna risoton vetäytyä kannen alla n.15min


Tarjoile esim vesimelonin ja salaatin kanssa kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti