torstai 21. huhtikuuta 2016

Vegaanisiet ja gluteenittomat perunarieskat

TARVITSET

n. 3-4dl Perunamuusia;
½kg Jauhoperunoita
½dl Soijajuomaa
Nokare keijun kasvimargariinia
1tl Suolaa

1dl Gluteenitonta jauhoseosta
(voit käyttää myös esim. vehnäjauhoja)
2rkl Psyllium kuitujauhetta

OHJE


1. Kuori ja keitä perunat. Valmista muusi vispaamalla kaikki perunamuusin ainekset keskenään sekaisin, kuohkeaksi muusiksi.
2. Lisää jauhot perunamuusiin lastalla sekoittaen, älä tee sitkoa.
3. Pyöritä taikinasta 6-8 palloa ja aseta ne pellille. Paina kadellä taikinapalloista litteitä, pistele haarukalla rieskoihin reikiä.
4. Paita rieskat uunin keksitasolla 275c 8min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti