AINEKSET
6 Annosta
Kasvisliemi kuutio
Bataatti
6 Perunaa
Kukkakaali
5 Porkkanaa
4dl Kookos kermaa
Pippuria
Rakuunaa
Currya
1. Laita n.1L Vettä kiehumaan. Kun vesi kiehuu lisää sinne kasvisliemi kuutio
2. Pilko kasikset, lisää pilkotut kasvikset kiehuvaan veteen.
3. Kun kasvikset ovat kypsiä lisää joukkoon kookos kerma ja mausteet.
4. Soseuta.
5. Kaada sose lautaselle.
6. Valmista krutongit.
6 Annosta
Kasvisliemi kuutio
Bataatti
6 Perunaa
Kukkakaali
5 Porkkanaa
4dl Kookos kermaa
Pippuria
Rakuunaa
Currya
1. Laita n.1L Vettä kiehumaan. Kun vesi kiehuu lisää sinne kasvisliemi kuutio
2. Pilko kasikset, lisää pilkotut kasvikset kiehuvaan veteen.
3. Kun kasvikset ovat kypsiä lisää joukkoon kookos kerma ja mausteet.
4. Soseuta.
5. Kaada sose lautaselle.
6. Valmista krutongit.
KRUTONGIT
2 Viipaletta paahtoleipää.
Basilika oliiviöljyä
Valkopippuria
1. Kaada paistinpannulle reipas loraus basilika oliiviöljyä.
2. Pilko leivän siivut pieniksi kuutioiksi.
3. Kun öljy on kuumaa lisää pannulle leipäkuutiot ja mausteet.
4. Kääntele leipäkuutioita pannulla niinkauan että öljy on lähes kadonnut pannulta ja kunnes leivän palat ovat saaneet kauniin rusehtavan pinnan.
2 Viipaletta paahtoleipää.
Basilika oliiviöljyä
Valkopippuria
1. Kaada paistinpannulle reipas loraus basilika oliiviöljyä.
2. Pilko leivän siivut pieniksi kuutioiksi.
3. Kun öljy on kuumaa lisää pannulle leipäkuutiot ja mausteet.
4. Kääntele leipäkuutioita pannulla niinkauan että öljy on lähes kadonnut pannulta ja kunnes leivän palat ovat saaneet kauniin rusehtavan pinnan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti