keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Kasvis-härkäpapukiusaus

 TARVITSET

1kg Perunoita
1 Makea suippopaprika
1 Sipuli
½ Munakoiso
3 Porkkanaa
2½ dl Härkäpapurouhe seosta
4dl Kaurakermaa
½dl Vettä
½dl Auringonkukkaöljyä
Suolaa
Pippuria
Valkopippuria
Paprikamaustetta

OHJE

1. Voitele uunivuoka esim keijukasvirasva levitteellä.
2. Kuori perunat ja tee niistä raastimella suikaleita, huuhdo suikaleet kunnolla kylmällä vedellä.
3. Tee sipulista kuutioita, kuullota sipulikuutiot. Siirrä kuullotetut sipulikuutiot kuhoon.
4. Kuori ja paloittele porkkanat, palottele myös puolikas munakoiso ja paprika. Lisää kaikki paloitellut vihannekset sipulikuutioiden joukkoon kulhoon.
5. Laita puolet perunan suikaleista uunivuokaan, lisää päälle kaikki vihannekset.
Ripottele härkäpapurouhetta vihannesten päälle,
Lisää loput perunoiden suikaleet härkäpapujen päälle.
6. Sekoita kulhossa kermat, vesi, öljy ja mausteet kunnolla sekaisin.
Kaada seos uunivuokaan .
7. Laita vuoka uuniin keskitasolle 40min 200c

Tarjoile perinteisesti ketsupin kanssa tai vaikka kananmunattoman majoneesin kanssa ja lisäksi tottakai tuoreita kasviksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti