lauantai 12. maaliskuuta 2016

VEGAANISET BURRITOT UUNISSA

Nää on niin sairaan hyviä että teen kyllä erittäin monta kertaa uudestaankin! 
OHJE

8 kpl Tortilloita
½dl Riisiä
1dl Tummaa soijarouhetta
2dl Vettä
2kpl Kasvisliemikuutioita
1 Sipuli
3 Valkosipulinkynttä
400g kidneypapuja
1 Punainen paprika
10 Miniluumutomaattia
2tl Soijakastiketta
½dl Tomaattimurskaa
Suolaa
Valkopippuria
Maustepippuria
Paprikamaustetta

1. Laita riisi keittymään
2. Laita soijarouhe keittymään 2dl veteen, lisää liemikuutiot.
3. Pilko ja kuullota sipuli, lisää pannulle kaikki vihannekset pieniksi pilkottuna.
4. Lisää joukkoon turvonnut soijarouhe, mausteet, pavut ja tomaattimurska.
Mausteita saa laittaa ihan reippaasti.
5. Kaada pannulle myös kypsät riisit, sekoita hetki kaikki ainekset kunnolla sekaisin.
6. Laita tortillan keskelle kunnolla täytettä ja sulje, päätyjen taitoksiin voi laittaa esim. hammastikut pitämään tortillat kiinni.
7. Laita Täytetyt ja suljetut tortillat uunivuokaan tai pellille leivinpaperin päälle.
10 min 200c
8. Anna jäähtyä 5-10 min.
Tarjoile vaikka kananmunattoman majoneesin kanssa tai syö sellaisenaan :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti