lauantai 26. maaliskuuta 2016

VEGE SUKLAAKAKKU

POHJA

200g Kivettömiä kuivattuja taateleita
100g Cashew pähkinä
2rkl Vettä

1. Muussaa kaikk iainekset silppurilla tai sauvasekoittimella mahdollisimman tasaiseksi.
2. Kaada massa leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan. (halkaisija 16cm)
3. Laita pohja jääkaapiin jähemttymään täytteen valmistuksen ajaksi.

TÄYTE

1,5dl Vaahtoutuvaa soijakermaa
2rkl Sokeria
150g Oatlyn kaurapohjaista "tuorejuustoa"
1,25dl Kaakaojauhetta
2tl Vanilijasokeria
½ Pandan maidottomasta tummasuklaa suklaalevystä

1. Vaahdota soijakerma ja sokeri.
2. Notkista kaurajuusto ( ? :D ) lisää joukkoon kaakaojauhe, vanilijasokeri sekä sulatettu suklaa.
Lisää  joukkoon kermavaahto, varovasti nostellen.
3. Lisää täyte irtopohjavuokaan
4. Anna kakun jähmettyä yön yli jääkaapissa tai vähintään 5h.
5. Irrota kakku vuuasta.

KUORRUTE

½ Pandan maidottomasta tummasuklaa levystä
0,5dl Soijakermaa

1. Lämmitä kerma kattilassa, sulata suklaa joukkoon.
2. Kaada kuorrute kakun päälle ja anna jähmettyä jääkaapissa vähintään n.30min

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti