perjantai 22. tammikuuta 2016

Vegaaniset dipit ja kastikkeet

 KASTIKE ESIM. PIHVEILLE JA FALAFEL PULLILLE

versio 1 
2dl Sipulin makuista kaurakermaa
1 Sipuli
1 Kasvisliemikuutio
2rkl Tomaattisosetta
1tl Soijakastiketta
pippuria

1. Lämmitä kerma, sekoita joukkoon kasvisliemikuutio
2. Kuullota sipuli ja lisää se kermaan. Lisää kaikki loputkin ainekset kerman joukkoon.
3. Anna kastikkeen vetäytyä hetki

verio 2
2dl Kaurakermaa
2 valkosipulinkynttä
1rkl Paprikamaustetta
½dl Tomaattisosetta
Suolaa ja pippuria

1. Lämmitä kerma ja lisää kaikki ainekset joukkoon.
2. Kun ainekset on sekottunu tasaisesti laita kastike vetäytymään hetkeksi.
 TOMAATTI BASILIKA DIPPI

1 Tomaatti
Basilika nippu
½dlMajoneesia joka ei sisällä mitään eläinperäistä
esim. xtran


1. Sekoita kaikki blenderillä tasaiseksi.
 AVOCADO DIPPI

1 Kypsä avocado
½dl Majoneesia mikä ei sisällä eläinperäisiä tuotteita.
½ Kotimainen kurkku
2 valkosipulin kynttä
½rkl paprikamaustetta
Ripaus suolaa ja pippuria

1. Sekoita avocadon hedelmäliha ja kaikki muuta ainekset keskenään sekaisin blenderissä.
VALKOSIPULI MAJONEESI

1dl Majoneesia mikä ei sisällä eläinperäisiä tuotteita
2 Valkosipulin kynttä

1. Pilko valkosipulit pieniksi paloiksi ja lisää ne majoneesin sekaan anna tekeytyä suljetussa rasiassa muutama tunti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti