torstai 21. tammikuuta 2016

Vegaaniset keitot, laatikot, paistokset ja salaatit

 TOFU AVOKADO PAISTOS
2 annosta

250g Tofua
1 Avocado
2,5dl Makaronia
1tl Spirulina-jauhetta CocoVi
Basilikaa
Tomaatti
Sipuli
Valkosipulin kynsi
Pippuria
Suolaa
Paprikamaustetta

1. Keitä makaronit, 
2. Kuullota pannulla tilkassa öljyä sipulit ja lisää kuutioitu tofu,
Lisää pannulle myös mausteet, pilko tomaatti ja basilikaa pieneksi ja lisää pannulle.
Pidä aineksia pannulla siihenasti kun tofu on saanut rusehtavan pinnan.
3.Tee avocadon hedelmälihasta tasaista, sekoita joukkoon spirulina-jauhe ja makaronit.
4. Sekoita avokado seokseen täytteet pannulta.
TOFUKEITTO



Tää kuva ei oo millään tapaa imarteleva mutta voin sanoo et tässä tapauksessa tuhat sanaa kertoo enemmän kuin yksi kuva, NAM!x1000

LINSSIKEITTO
2 annosta

  vettä
1dl mustia linssejä
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
2 porkkanaa
parsakaali
1 makea suippopaprika
1tl raastettua inkivääriä
kasvisliemikuutio
suolaa, pippuria, paprikajauhetta
2dl kookoskermaa

1. Huuhtele linssit
2. Lisää kattilaan 5dl vettä, kasvisliemikuutio ja linssit, keitä todella miedolla lämmöllä 10 min
3. Lisää joukkoon kuullotettu sipuli ja valkosipuli raastettuna.
4. Lisää joukkoon parskaali palasina, pilkottu paprika ja porkkanat.
5.  Anna vihannesten kypsyä, jos vettä katoaa huomattavasti voit lisätä ihan oman maun mukaan lisää.
6. Kun vihannekset on kypsät, lisää joukkoon loput mausteet ja kookoskerma.
7. Anna vetäytyä n.5min ennen tarjoilua.
TOFUSALAATTI

Ohjeeseen pääset tästä



KOOKOKSINEN BATAATTISOSEKEITTO
Reseptiin päset tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti