sunnuntai 28. elokuuta 2016

Mustikkahyydykekakku

Me vietettiin mun syntymäpäivää eilen perheen kesken.
Tein tarjolle tämän kakun lisäksi myös snikkerskakun ja pitaleipiä seitan kebabilla.
Kaikista on tulossa reseptit mutta aloitetaan tällä.
Tää oli niiiiin hyvää että olisin voinut vetää koko kakun yksin!!
Onneks tää kuitenkin uppos niin hyvin kaikille etten joutunu kuitenkaan syömään yksin ! x)
Tänään mun ysävä tuli synttärikahveille ja sano myös että on hyvää eikä kyllä uskoisi vegaaniseksi :)
halkaisija 26cm

TARVITSET


Pohja
300g Kaurakeksejä
50g Keiju kasvimargariinia

Mustikka täyte
200g Pakaste mustikoita
2dl Alpro Go On maustamatonta jogurttia
5dl Alpro vanilija jogurttia
2dl Planti Kaurakermaa
1pss Dr. oetkerin vegegeliä
1dl Vispaantuvaa soija kermaa
1tl Vanilija sokeria
½dl Sokeria

Valkosuklaaganace
200g Vegaanista valkosuklaata
1dl Soijakermaa

OHJE

1. Murskaa keksit ja lisää joukkoon sulatettu voi. Painele keksimurska irtopohjavuoan pohjalle ja laita kylmään.
2. Laita mustikat, jogurtit ja kaurakerma yleiskoneeseen ja vatkaa täyte vispilällä kuohkeaksi, lisää joukkoon vegegeli ohuena nauhana (ohje paketissa)
3. Vispaa soijakerma ja sokerit kuohkeaksi vaahdoksi ja lisää mustikkaseokseen varovasti nostellen.
4. Kaada mustikkatäyte vuokaan pohjan päälle ja tasoita mahdollisimman tasaiseksi.
Laita kakku kylmään pariksi tunniksi ja valmista valkosuklaaganace

5. Lämmitä kerma kattilassa, kun kerma on kuumaa lisää joukkoon paloiteltu valkosuklaa.
Kun valkosuklaa on täysin sulanut kermaan, kaada se vuokaan mustikkatäytteen päälle.
6. Anna kakun jähmettyä seuraavaan päivään.

Koristele marjoilla ja keksin murusilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti