lauantai 13. elokuuta 2016

Rehuja perunapedillä

Tätä ruokaa suosittelen ehdottomasti kokeilemaan!
Helppo, nopea, terveellinen ja erittäin maistuva.
Mun on usein vaikee keksii kesäsin mitä syön, koska on kuuma eikä tee mieli lämmintä ruokaa.
Kevyet mutta täyttävät ruuat on siihen loisto ratkaisu.
Jj:kin otti tätä jopa lisää, se on aina merkki onnistuneesta ruuasta! 😊
2 Annosta


TARVITSET



8 kpl Keitettyjä uusiaperunoita (Muutkin perunat käy)
Auringonkukka öljyä
150g Haricot papuja
8 Miniluumutomaattia
1dl Ituja
1dl Kurpitsansiemeniä
Jodillista solaa
Peruna maustetta
 Mustapippuria
Nokare Keijun kasvirasvaa


OHJE


(keitä perunat ja anna niiden vetäytyä kylmässä mahdollisimman kauan)
1. Keitä papuja n.5min
2. Pilko keitetyt perunat ja paista öljyssä rapeiksi, mausta perunat.
3. Kaada paistetut perunat lautaselle, lisää päälle keitetyt pavut.
4. Keitä hetki ituja ja paista kurpitsansiemeniä.
(Ihan vain senverran että ovat lämpimiä)  
Lisää ne lautaselle papujen päälle.
  5. Paista viipaloidut tomaatit öljyssä ja lisää lopuksi lautaselle.
6. Ripottele vähän jodillista suolaa ruuan päälle ja lisää lopuksi nokare voita.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti