OHJE
halkaisija 26cm
Pohja on 6 munan kakkupohja
ohjeen saat ->tästä<-
Kakku on kostutettu kevytmaidolla
Valkosuklaa täyte
3 Liivatelehteä
100g Mascarpone
200g Vanilijarahkaa
100g Maustamatonta tuorejuustoa
200g Valkosuklaata
1. Laita liivatelehdet likoomaan kylmään veteen.
2. Sulata suklaa.
3. Lisää kaikki muut ainekset valkosuklaan sekaan ja sekoita tasaiseksi.
4. Kiehauta teelusikallinen vettä, sulata liivatelehdet joukkoon.
5. Lisää veteen sulaneet liivatelehdet ohuena nauhana valkosuklaa seokseen, kokoajan sekoittaen.
6. Täytä kakun alempikerros
Suklaa täyte
3 liivatelehteä
1dl vispikermaa
2rkl sokeria
100g mascarponea
200g vanilijarahkaa
100g maustamatonta tuorejuustoa
200g nutellaa
1. Laita liivatelehdet likoomaan kylmään veteen.
2. Vatkaa vispikerma ja sokeri vaahdoksi.
3. Vatkaa mascarpone, nutella ja vanilijarahka tasaiseksi.
4. Kiehauta teelusikallinen vettä, sulata liivatelehdet joukkoon.
5. Lisää veteen sulaneet liivatelehdet ohuena nauhana nutella seokseen, kokoajan sekoittaen.
6. Lisää kermavaahto käännellen nutellaseokseen.
7. Täytä kakun ylempikerros.
Päällystetty marsipaanilla
Joki on siniseksi värjättyä kermavaahtoa ja sinistä koristegeeliä.
Tie on Murustettua kakkupohjaa jonka otin joen kohdalta.
halkaisija 26cm
Pohja on 6 munan kakkupohja
ohjeen saat ->tästä<-
Kakku on kostutettu kevytmaidolla
Valkosuklaa täyte
3 Liivatelehteä
100g Mascarpone
200g Vanilijarahkaa
100g Maustamatonta tuorejuustoa
200g Valkosuklaata
1. Laita liivatelehdet likoomaan kylmään veteen.
2. Sulata suklaa.
3. Lisää kaikki muut ainekset valkosuklaan sekaan ja sekoita tasaiseksi.
4. Kiehauta teelusikallinen vettä, sulata liivatelehdet joukkoon.
5. Lisää veteen sulaneet liivatelehdet ohuena nauhana valkosuklaa seokseen, kokoajan sekoittaen.
6. Täytä kakun alempikerros
Suklaa täyte
3 liivatelehteä
1dl vispikermaa
2rkl sokeria
100g mascarponea
200g vanilijarahkaa
100g maustamatonta tuorejuustoa
200g nutellaa
1. Laita liivatelehdet likoomaan kylmään veteen.
2. Vatkaa vispikerma ja sokeri vaahdoksi.
3. Vatkaa mascarpone, nutella ja vanilijarahka tasaiseksi.
4. Kiehauta teelusikallinen vettä, sulata liivatelehdet joukkoon.
5. Lisää veteen sulaneet liivatelehdet ohuena nauhana nutella seokseen, kokoajan sekoittaen.
6. Lisää kermavaahto käännellen nutellaseokseen.
7. Täytä kakun ylempikerros.
Päällystetty marsipaanilla
Joki on siniseksi värjättyä kermavaahtoa ja sinistä koristegeeliä.
Tie on Murustettua kakkupohjaa jonka otin joen kohdalta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti