perjantai 12. kesäkuuta 2015

Suklaa-rahkakakku

OHJE
halkaisija 16cm

Pohja

100g Tummaa suklaata
½rkl kermaa

Täyte

1 Liivatelehti
500g Maitorahkaa
1dl Kaakaojauhetta
1rkl Sokeria
1tl Vanilijasokeria
100g Maitosuklaata

1. Vuoraa irtopohjavuoka leivinpaperilla. Kiehaura kerma ja sulta suklaa sekaan, kaada massa irtopohjavuokaan. Pane pohja jähmettymään jääkaappiin.
2. Laita liivatelehti likoomaan kylmään veteen.
3. Valuta rahkoista nesteet pois, sekoita rahkojen sekaan siivilän läpi kuivat aineet.
4. Kiehauta 1tl vettä, lisää kiehuvaan veteen liivatelehti.
Valuta kiehuvaan veteen luíuennut liivatelehti ohuena nauuhana kokoajan sekoittaen rahkaseokseen.
Kaada valmis täyte myös vuokaan.
5. Sulata maitosuklaa. Laita sulanut maitosuklaa pursotuspussiin.
Leikkaa pursotuspussin pää auki ja pursota suklaata kakkuun rahkan "sisälle"
6. Anna kakun jähmettyä seuraavaan päivään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti