keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Minttusuklaa raakakakku


 OHJE
vuoka 16cm
POHJA

2dl Pähkinöitä
1dl Mulperi-marjoja
200g Taateleita
1dl Raakakaakaojauhetta
3rkl vettä

TÄYTE

100g Raakaminttusuklaata
2dl Kookoskermaa
3rkl Kookosöljyä
 4rkl Raakakaakaojauhetta
1tl Vanilijajauhetta
1 Avokaado
50g Taatelia

1. Jauha pähkinät tasaiseksi sauvasekoittimella. Lisää joukkoon loputa ainekset ja sekoita sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi.
2. Vuoraa irtopohjavuoka leivinpaperilla. Kaada pohjan massa vuokaan, painele massa pohjalle tasaisesti. Pane vuoka jääkaappiin.
3. Sulata miedollalämmöllä raakasuklaa kookoskermaan ja kookosöljyyn.
Sekoita kokoajan, hetikun suklaa on sulanut ota kattila pois liedeltä.
4. Kaavi suklaamassa kattilasta kulhoon, lisää kulhoon myös loput ainekset ja sekoita tasaiseksi massaksi sauvasekoittimella.
5. Kaada täyte massa vuokaan pohjan päälle, levitä tasaiseksi ja laita jääkaappiin jähmettymään seuraavaan päivään.

Koristele raakasuklaaraasteella, raakakaakaojauheella, pähkinöillä ja goji marjoilla
tai millä ikinä haluat (:

2 kommenttia:

  1. Näyttääpä hyvältä! Osaisinko itsekin leipoa tuollasia :D

    VastaaPoista
  2. Varmasti osaat! Tää on melko helppo kakku tehdä, eikun rohkeasti kokeilemaan :)

    VastaaPoista