sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Kinderkakku



OHJE
halkaisija 28cm

Pohja

250g Kaurakeksejä
100g voita

Valkosuklaa täyte

250g Valkosuklaata
1dl Vispikermaa

Suklaamousse täyte

3 Liivatelehteä
200g Vanilijarahkaa
250g Mascarpone
200g Nutellaa
1dl Vispikermaa
2rkl sokeria

1. Murskaa keksit, sulata voi. Lisää voisula keksimurskaan ja painele seos irtopohjavuuan pohjalle.
2. Kiehauta kerma, sulata sekaan valkosuklaa. Kaada seos irtopohjavuokaan keksipohjan päälle.
3. Laita liivatelehdet likoomaan kylmään veteen.
4. Vatkaa vispikerma ja sokeri vaahdoksi.
5. Sekoita kaikki muut ainekset keskenään.
6. Kiehauta teelusikallinen vettä, sulata liivatelehdet kiehuvaan veteen ja lisää ohuena nauhana kokoajan sekoittaen nutella seokseen.
7. Sekoita kermavaahto varovasti nutellaseokseen. Kaada suklaamousse vuokaan valkosuklaanpäälle
8. Anna kakun jähmettyä kaapissa seuraavaan päivään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti