lauantai 25. heinäkuuta 2015

vadelma smoothie

OHJE
2 annosta

2dl Vanilija soijajogurttia
1,5dl Kaurajuomaa
2dl Kotimaisia pakastevadelmia
1 Banaani
Kourallinen tuoreita mustikoita
2tl Goji-jauhetta
2rkl Chia-siemeniä
1tl Maca jauhetta

1. Soseuta kaikki ainekset sauvasekottimella.
Nauti kylmänä.

Maca sisältää 31 mineraalia, 60 tunnettua kasviravinnetta, B1-, B2-, B12-, C- ja E-vitamiineja.
18 aminohappoa, rasvahappoja ja kasvisteroleja.
Maca sisältää kaliumia, rikkiä, piitä, jodia, mangaania, rautaa ja kuparia.
CocoVi

Maca on anablinen (lihasten rakentaja). Siinä on korkea pitoisuus bioproteiineja ja muita ravinteita, jotka tukevat tervettä ja luonnollista lihasten kasvua.
    

Maca lisää hedelmällisyyttä ja siittiöiden määrää.
                             
             
Yksi vähemmän tunnetuista Macan hyödyistä on masennuksen vähentäminen. Maca toimii mielialan kohottajana, koska sillä on korkea ravinnepitoisuus yhdistettynä sen energisoiviin ominaisuuksiin.


                          
Johtuen Macan kyvystä auttaa tasapainottamaan hormoneja, sillä on usein positiivinen vaikutus ihon sävyyn. Tämä voi muun muassa vähentää hormoneihin liittyvää aknea sekä parantaa ihon kimmoisuutta.

Maca toimii erittäin hyvin vähentämään kaikkia epämukavia vaihdevuosien oireita kuten unettomuutta, mielialanvaihteluita ja kuumia aaltoja. Tämä vaikutus syntyy Macan uskomattomasta kyvystä tukea tervettä hormonitasapainoa. Jauhe ei sisällä hormoneja, vaan se ainoastaan stimuloi kehoa tasapainottamaan hormonitoimintaa. 


Johtuen Macan uskomattomista hormonien tasapainottamisen ominaisuuksista yhdessä sen tiheän ravintosisälläön kanssa, ruoka pystyy stimuloimaan hiusten kasvua naisilla, joilla on harvenevat hiukset.

Macalla on raportoitu olevan positiivisia vaikutuksia kilpirauhasen terveyteen hormonitasapainon ominaisuuksien ansiosta.Yksi Macan käyttötarkoituksista on parantaa henkisiä kapasiteettia kuten muistia, selkeyttä ja keskittymistä.
google

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti