TARVIKKEET
6 Banaania (Tummia pisteitä kuoressa)
2dl Vaahtoutuvaa kauravalmistetta
2dl Vanilija soijajuomaa
2rkl Raakakaaakaojauhetta
1dl Vadelmia
1dl Mansikoita
½dl Pakaste mansikoita
½dl Kotimaisia pakaste vadelmia
1dl Mustikoita
6 Banaania (Tummia pisteitä kuoressa)
2dl Vaahtoutuvaa kauravalmistetta
2dl Vanilija soijajuomaa
2rkl Raakakaaakaojauhetta
1dl Vadelmia
1dl Mansikoita
½dl Pakaste mansikoita
½dl Kotimaisia pakaste vadelmia
1dl Mustikoita
OHJE
1. Kuori banaanit ja laita ne pakkaseen tunniksi.
2. Ota jäiset banaanit pakkasesta ja pilko paloiksi. Laita banaaninpalaset silppuriin ja soseuta.
(Jos sinulla ei ole silppuria, käytä sauvasekoitinta. Banaanit on valmiita kun sose alkaa muistuttaa pehmistä)
3. Vaahdota kaurakerma.
4. Kaada soseutetut banaanit kauravaahtoon, kaada joukkoon myös soijajuoma ja sekoita tasaiseksi.
5. Jaa jäätelömassa kolmeen kulhoon.
6. Lisää yhteen kulhoon raakakaakaosuklaa, toiseen mustikat.
Kaada kolmas massa takaisin silppuriin, lisää silppuriin tuoreet mansikat ja vadelmat ja soseuta tasaiseksi.
7. Kaada kaikki tasaiseksi sekoitetut massat kannellisiin rasioihin.
Ripottele suklaajäätelön päälle vähän raakakaakaojauhetta.
Laita pakastemarjat silppuriin ja käytä konetta hetken ja nopeasti, niin että marjoista tulee pientä silppua muttei mene ihan mössöksi.
Ripottele marjapalat marjajäätelön päälle.
Mustikka-vanilija jäätelön päälle voit kaataa lisää mustikoita tai jättää sellaiseksi,
Mutta kaada sen päälle vielä n.½dl vanilijajuomaa jokapuolelle.
8. Laita jäätelöt pakkaseen noin neljäksi tunniksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti